VVS

VVS står som bekant för Värme, Ventilation och Sanitet och här är några av de tjänster vi som rörmokare på Lidingö erbjuder till förmånliga priser:

Nyproduktion, ombyggnader, stambyten, blandarbyten och kranbyten, golvvärme, panninstallationer, kylinstallationer, värmepumpsinstallationer, värme- och pumpservice.

Alla våra arbeten håller högsta kvalitet.

Välutbildade rörmokare…

Våra rörmokare både välutbildade och yrkesskickliga. Vi skäms definitivt inte för att säga att vi har den bästa personalen i branschen, med kompetens och service som nyckelord. 

Men det är ingen enkel väg de gått. För att få kalla sig rörmokare krävs att man genomgått en utbildning, antingen på gymnasiet (energiprogrammet) eller en ky-utbildning som ger behörighet.

Utöver utbildningen krävs dessutom erfarenhet för att man ska få full behörighet, minst 850 timmars praktik är det som gäller.

Man kan även gå lärlingsvägen för att bli rörmokare, men då tar det hela fem år innan man får sin examen. Totalt 8 500 lärlingstimmar krävs och man måste dessutom genomgå en teoretisk utbildning på totalt 16 veckor.

...är grunden för ett bra resultat

Yrkeskunnig personal är förstås avgörande för att resultatet ska bli bra och arbeten med rör, ledningar och liknande är definitivt inte något man vill slarva med.

En feldragen ledning kan ställa till med stora problem, såväl ekonomiskt som sanitärt. Vattenläckage är inte att leka med och skulle olyckan vara framme kan konsekvenserna sträcka sig över flera år. Det har många hushåll – som försökt spara in några kronor - bittert fått erfara.

Det är därför man ska anlita en professionell aktör för VVS-arbeten och detsamma gäller förstås även vid akuta problem. Då vill man ha ett proffs på plats så fort det bara går.

Även ur försäkringssynpunkt är det klokt att anlita certifierade rörmokare. Är inte arbetet fackmannamässigt utfört kan det vara svårt att få ut försäkringspengarna, och det skulle ju göra ett redan jobbigt problem än värre.

Det finns således många anledningar att vända sig till oss när man behöver VVS-arbete utför. Hör av dig till oss idag!

rörmokare Lidingö

Hör av dig till oss för snabb hjälp eller kostnadsfri offert